Peste Dani Mocanu au dat năvală mascații! Ce s-a întâmplat în casa manelistului!

 

Cunoscutul manelist face ce face și intră în atenția oamenilor legii. La domiciliul acestuia au descins în această dimineață mascații. Care a fost motivul?

 

În această dimineață a avut loc o descindere de amploare acasă la Dani Mocanu. Totul se datorează unui videoclip postat pe canalul de socializare TikTok, care a ajuns în atenția anchetatorilor, care au deschis un dosar pentru amenințare, tulburarea liniștii publice și port de obiecte periculoase. Dosarul a fost deschis de polițiști după ce Dani Mocanu ar fi amenințat cu un cuțit un tânăr, într-un club din Târgu Mureș. Filmarea a fost postată pe TikTok, iar oamenii legii s-au autosesizat în urmă cu trei săptămâni.

 

Perchezițiile nu s-au desfășurat deloc în liniște, asta pentru că frații lui Dani Mocanu au avut ceva de împărțit cu jurnaliștii prezenți la eveniment, reproșându-le acestora că-și fac meseria și informează opinia publică.

 

Nu este prima data când Dani Mocanu intră în atenția autorităților. Cu aproximativ cinci ani în urmă, manelistul a fost arestat și pus sub acuzare în cadrul unei acțiuni organizate de DIICOT Dâmbovița. A fost cercetat pentru conducerea unui grup infracțional organizat, specializat în proxenetism, spălare de bani și trafic de persoane. În fapt, el, împreună cu alți 11 indivizi, era acuzat că a trimis mai multe tinere în Marea Britanie și Irlanda, cu scopul să se prostitueze.

 

În 2020 a avut alte probleme cu legea pentru săvârșirea infracțiunii de incitare la ură sau discriminare. La acea vreme, a fost reclamat la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării după ce a pus pe YouTube videoclipul piesei Curwa, în care ar fi încurajat la violență împotriva femeilor.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest