Petre Roman, declarații despre domnia Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, la Antena Stars

 


În aceste momente, familia regală britanică și peste 200 de lideri politici din toată lumea s-au adunat la Abația Westminster pentru ceremonia de înmormântare a Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii. În platoul Antena Stars. Fostul premier al României Petre Roman a făcut declarații despre acest eveniment istoric și întreaga domnie a suveranei, care s-a întins pe o perioadă de 70 de ani.

Renumitul politician a vorbit despre modul în care a ales Regina Elisabeta să conducă Regatul Unit al Marii Britanii de-a lungul deceniilor. Astfel, fostul prim-ministrul al României a dat-o drept exemplu liderulor țării noastre și a subliniat mulți dintre ei nu au înțeles ce trebuie să facă, așa cum a înțeles și a pus în practică îndrăgita suverană.

„Elisabeta a II-a a dat poate cea mai excepțională dovadă de devotament. 70 de ani neclintită, întotdeauna pe linia ei, întotdeauna avnd o singură călăuză, un singur ghid - interesul Marii Britanii. (...) În politica românească, prea mulți lideri nu au înțeles acest lucru simplu. Călăuza, ghidul lor, ar trebui să fie interesul României. Dacă s-ar uita la fantasticul parcurs al Reginei Elisabeta .., despre asta e vorba, devotamentul ei ca regină pentru poporul britanic. Asta ar trebui să fie o învățătură de minte și pentru noi.”, a declarat Petre Roman, la Antena Stars.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest