Pique a prezentat-o copiilor săi pe noua iubită

 


Pique și Shakira au fost unul dintre cele mai urmărite și longevive cupluri din lumea mondenă internațională. Aceștia au revenit în atenția publicului după ce au luat decizia să pună capăt relației, deoarece fotbalistul a înșelat-o pe artistă.

Persoana cu care a înșelat-o Pique pe Shakira se pare că este, de ceva timp, actuala lui iubită, cu care are o relație destul de serioasă. O cheamă Clara, are 22 de ani, lucrează la compania lui Pique, iar acesta a decis că este momentul să o prezinte și copiilor săi, pe care îi are cu Shakira.

Deși noua lui iubită este mult mai tânără decât el, relația dintre cei doi pare destul de serioasă, după ce fotbalistul a trecut la un pas important, și anume a prezentat-o pe iubita sa și copiilor lui, pe care îi are cu Shakira. Presa internațională spune că Pique a fost însoțit de copiii săi la Balloon World Cup, unde au fost văzuți interacționând cu Clara.

Clara are 22 de ani și este angajată la compania Kosmos, deținută de Gerard Pique. Se spune că aceasta a obținut jobul în urma unor angajări masive, și nu pentru că este iubita lui.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest