Planurile Andreei Tonciu pentru 2023: „Voi pleca în Dubai imediat ce mă voi întoarce din Turcia”

 

Călătoriile sunt pe primul plan la început de an, dar bruneta are de gând să-și mai ia și o locuință.

 

Andreea Tonciu s-a mutat în casă nouă în anul care se apropie de final, dar mai vrea să investească încă într-una pe care să o lase moștenire fetiței ei, Rebeca, acum în vârstă de 6 ani. În plus, bruneta își dorește numeroase proiecte TV, care să se deruleze în perioadele în care nu este plecată în vacanțe de cinci stele. În exclusivitate pentru Spynews.ro, cel mai mare site de știri mondene din România, vedeta a făcut bilanțul pe 2022 și și-a expus planurile pentru anul care urmează să înceapă în câteva zile.

 

”A fost un an foarte frumos, am avut foarte multe realizări. Sunt foarte mulțumită, împlinită, fericită, am tot ce îmi trebuie, mulțumesc lui Dumnezeu. Sper ca 2023 să fie la fel (...) De Revelion voi pleca din țară mâine, voi merge în Turcia. În anul 2023 voi pleca în Dubai imediat ce mă voi întoarce din Turcia, voi sta două săptămâni. În 2023 mai vreau să îmi mai cumpăr o casă și îmi doresc să am și foarte multe proiecte în televiziune”, a spus Andreea Tonciu pentru Spynews.

 

Vedeta a adăugat că își dorește să lase moștenire Rebecăi, 6 ani, o nouă vilă pe care urmează să o achiziționeze în anul ce vine: ”Nu vreau să mă apuc de afaceri imobiliare, vreau să iau încă o casă să-i rămână fiicei mele. Momentan eu nu vreau să mă mut din carierul în care stau, vreau să investesc și casele să-i rămână Rebecăi”.

 

Totodată, vedeta a mai precizat că nu intenționează să rămână gravidă în 2023, dar consideră că acest aspect nu depinde doar de ea, ci și de Dumnezeu: ”Momentan nu, nu mai vreau să devin mămică. Unu e de ajuns, unul și bun, dar nu știi ce îți rezervă viitorul. Momentan am zis, nu e cazul. Dacă Dumnezeu zice da, atunci să fie da, dar momentan nu”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest