Polițiștii i-au încătușat pe concurenții de la America Express: ”Asta pățești, te leagă de un prost”

 

America Express, ediția cu de toate: glume, confuzie și provocări neașteptate din partea poliției columbiene.

În ediția de astăzi a competiției America Express, concurenții au avut parte de o surpriză neașteptată atunci când doi polițiști au apărut în timpul întâlnirii cu Irina Fodor. Fără să ofere explicații, cei doi agenți au încătușat toate echipele, creând o atmosferă confuză și tensionată. Unii concurenți s-au întrebat ce se întâmplă, în timp ce alții au încercat să facă haz de necaz.

Irina Fodor a dezvăluit că aceasta este o altă probă din competiție, iar pentru a-și recupera libertatea, echipele trebuie să găsească cheia care poate deschide cătușele. În timp ce concurenții erau încătușați și legați unul de altul, Irina Fodor le-a spus că trebuie să strângă informații și să găsească codul care deschide servieta. Această provocare a făcut ca echipele să-și scoată la iveală spiritul de grup și să colaboreze pentru a găsi soluția.

În timp ce unele echipe s-au concentrat să găsească cheia, altele au încercat să glumească pentru a reduce tensiunea. Echipa formată din Cătălin Bordea și Nelu Cortea a făcut haz de situație și a glumit despre handicapul pe care Nelu îl are, spunând că acesta este motivul pentru care sunt legați unul de altul.

”Îmi cer scuze, nu sunt vinovat de nimic. Asta pățești, te leagă de un prost. Dacă greșești prea mult, acesta este handicapul meu.”, a spus Nelu Cortea.

În cele din urmă, toate echipele au reușit să găsească cheia și să-și recâștige libertatea. Chiar dacă această probă a fost neașteptată și tensionată, concurenții de la America Express au arătat că sunt pregătiți să facă față provocărilor și să colaboreze pentru a obține victoria.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest