Poveste de dragoste nespusă. Florin Zamfirescu a fost îndrăgostit de Corina Chiriac: „Ea tratează cu umor lucrurile acestea”

 

Florin Zamfirescu este unul dintre cei mai îndrăgiți și apreciați actori de la noi din țară. Faptul că este pe micile ecrane de atât de mult timp  l-a determinat pe artist să consolideze relații strânse de prietenie cu cei din generația sa, precum este Corina Chiriac. Mai mult, se pare că din perspectiva actorului putea fi vorba despre ceva mai mult, întrucât acesta a recunoscut faptul că a fost îndrăgostit de marea artistă. Cu toate acestea, Florin Zamfirescu spune că solista a tratat întotdeauna aceste sentimente în spirit de glumă și nu le-a luat niciodată în serios. 

,,Acum vreo 20 de ani, am făcut o petrecere de ziua mea și bineînțeles că am chemat-o și pe Corina. Eu mereu îi spun că am fost îndrăgostit de ea și ea tratează cu umor lucrurile acestea. Am ieșit afară, era cald și aveam o grădină, era seară, plouase cu o zi înainte. Și eu zic, Corina, cât am stat eu după tine toată tinerețea mea? Nu vrei să mergem aici în grădină să ne dăm pe brazdă? La care ea zice: Nu pot pentru că am pantofi cu toc”, a spus Florin Zamfirescu, pentru Antena Stras.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest