Povestea de viață a Ștefaniei Pop de la Chefi la Cuțite! A renunțat la facultate pentru a deveni cofetăreasă!

 

Concurenta i-a impresionat pe jurați cu preparatul ei, primind toate cele trei cuțite pentru a trece în etapa următoare.

 

Ștefania Pop a fost genul de copil care, de mică, a învățat bine pentru a împlini visul părinților ei. Ajunsă în perioada adolescenței, fata a realizat că visul ei nu coincide de fel cu cel al mamei și tatălui său. Părinții își doreau să facă o facultate, ea era pasionată de artele culinare. A mai făcut o ultimă încercare de a le fi pe plac a lor săi, dar a renunțat după primul an la facultatea de inginerie.

 

A plecat apoi din Târgu Mureș la București pentru a se pregăti în artele culinare. Iar mișcarea a fost inspirată, având în vedere că Andreea Moldovan, cea mai cunoscută cofetăreasă din Capitală, a luat-o sub aripa ei și a acceptat să-I fie cursantă, să o învețe tainele meseriei.

 

La Chefi la Cuțite, Ștefania, 24 de ani, nu a avut curajul să se înscrie, dar a făcut-o fratele ei. Concurenta a gătit un mousse de ciocolată neagră cu banană flambată. Cei 3 Chefi au rămas plăcut impresionați și i-au oferit tinerei 3 cuțite, mergând mai departe în etapa următoare.

 

‘’La ‘’Chefi la Cuțite’’ m-a înscris fratele meu. De bună voie nu cred că aș fi venit, pentru că am așa un oarecare trac de ceea ce înseamnă emisiunea. Mereu am fost pasionată de dulciuri, în principal să le mănânc și la un moment dat mi-am dat seama că aș putea să fac mai mult în partea asta. Eram pe la 17-18 ani, terminam liceul și trebuia să iau decizii, ce să fac în viață. Știam deja în capul meu că mi-aș dori să fiu cofetăreasă doar că era foarte greu de spus cu voce tare, pentru că am fost mereu genul ăla de elev care învață foarte bine la școală și părinții au avut mereu așteptări mai mari de la mine. După un an de facultate la inginerie, mi-am dat seama că nu sunt împlinită și am decis să vin la București să fac un curs de cofetar’’, a spus Ștefania Pop.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest