Prima reacție a lui Marius Elisei după despărțirea de Oana Roman: „Dacă nu ai cu cine să-ți faci o familie, nu ai”

 

Oana Roman și Marius Elisei au pus punct idilei, cei doi locuiesc deja separat. Ce a spus bărbatul privitor la despărțire.

 

Oana Roman și Marius Elisei au avut o relație mai degrabă zbuciumată. În februarie 2001, cei doi divorțau la notar, dar peste doar câteva luni hotărau că este mai bine să dea o nouă șansă relației. Iată că nu au trecut nici doi ani de atunci și cei doi au decis că trebuie să o apuce pe drumuri diferite. În exclusivitate pentru Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din țară, Marius Elisei și-a prezentat punctul de vedere în privința separării de Oana Roman.

 

”Da, este adevărat! E treaba noastră ce s-a întâmplat, cert e că nu mai suntem împreună și nu mai vreau să am legătură cu aceasta fată. Nu mai locuiesc cu ea. E treaba noastră cum vom face cu fetița. Detaliile interioare trebuie să rămână în interior, nu totul trebuie să fie făcut public. Nu ne mai înțelegeam de multă vreme. Eu mi-am dorit această familie cu toată puterea, dar dacă nu ai cu cine să-ți faci o familie, nu ai”, a spus Marius Elisei, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

 

În prealabil, Oana Roman anunțase despărțirea pe Instagram: „Acum vor curge râuri de cerneală, cum s-ar spune, vor apărea titluri că Marius a părăsit-o pe Oana. Este un lucru pe care ni l-am dorit, cumva, amândoi. Eu îi spun de foarte mult timp că trebuie să ne separăm definitiv, pentru că nu cred că mai avem nicio șansă să mai reparăm ceva în relația noastră, pentru că avem viziuni total diferite asupra vieții, dorințe total diferite în ceea ce privește viața. Vedem lucrurile total diferit. Am încercat cât s-a putut. Nu s-a mai putut. Este un lucru pe care și eu mi l-am dorit, dar mă repet. Mi-aș fi dorit ca acest lucru să nu se întâmple acum, pentru că nu este OK că am rămas singură, cu toate pe cap”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest