Primele declarații ale lui Dani Oțil de la petrecerea de tăiere de moț a micuțului Tiago

 


Dani Oțil a făcut primele declarații despre tăierea de moț a micuțului Tiago. Întrebat în cât timp a reușit să organizeze petrecerea ...

"Suntem profesioniști, facem evenimente de profil. (…) Din 10 telefoane am făcut totul, dar nu e o petrecere sofisticată. Suntem 40 de oameni, numai colegi, și 2-3 prieteni. Moțul nu este pentru copii, pentru copiii în cauză, ci pentru ceilalți copii mai mărișori și părinți. E o petrecere unde adulții se îmbată... știu asta pentru că sunt ultimul dintre prietenii mei care fac moțul. La un moment dat o să apară și el.", a spus Dani Oțil.

Întrebat despre ce și-ar dori ca fiul lui să aleagă de pe tăviță, dar și ce planuri are pentru Tiago, Dani Oțil a spus că își dorește ca băiatul lui să știe câte puțin din toate.

"Nu știu ce este prostia asta cu tava... Cred că o să avem tavă, dar nu m-am ocupat eu și … Din punctul meu de vedere, să facă orice, atâta timp cât face foarte mulți bani, cântă la pian, harpă, flaut și clarinet, călărește, nu, nu mă interesează... Eu vreau să fie un om care, ca și mine, știe un pic din toate. Nu cred că va excela în ceva anume, nu văd în el vreo Simona Halep sau vreun Gică Hagi, pentru că nu am fost eu educat așa. Ai mei au încercat să mă învețe câte un pic din fiecare și să mă descurc, deci cred că îl duc pe drumul ăsta. De pe tavă chiar nu mă interesează ce alege. Mi-aș dori însă, să nu fie prost ca tatăl lui și, la 42 de ani să se trezească la 6 dimineața ca să muncească. Aș vrea ca el să trăiască o viață mai confortabilă.", a mai adăugat prezentatorul tv.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest