Primele declarații ale Medanei, iubita lui Alin Oprea, după ce a fost cerută de soție

 

Alin Oprea și Medana formează un cuplu de trei ani de zile, iar cei doi au una dintre cele mai frumoase povești de iubire din showbiz-ul românesc. Medana a fost femeia care l-a schimbat pe Alin Oprea din toate punctele de vedere și care l-a făcut din nou să zâmbească, după ce perioada în care se afla nu era tocmai bună.

Iată că acum, la trei ani de când s-au cunoscut, Alin Oprea și-a luat inima în dinți și a decis să o ceară de soție pe frumoasa lui parteneră. Evenimentul a avut loc în weekend, pe 4 decembrie, în Milano, acolo unde Alin Oprea avea un eveniment. În fața a peste 1000 de persoane, artistul i-a adresat marea întrebare partenerei lui.

În exclusivitate pentru Spynews.ro, Medana face primele declarații despre cererea în căsătorie, despre emoțiile pe care le-a trăit și despre întreg momentul plin de bucurie.

”Duminică seara a avut loc marele eveniment, la Milano, în prezența celor 1000 de persoane care au fost martorii acestei cereri în căsătorie și care au plâns de emoție și de bucurie. Alin a plâns și el la rândul lui, iar emoția lui a fost simțită de către noi toți. Alături de noi au fost oameni dragi nouă, printre care și Doinița și Ionuț Dolănescu, Axinte de la Vacanța Mare, Vali Vijelie, Julia de la trupa “Sexi”, Monica (Angel), Aurel Moga etc”, a spus Medana, în exclusivitate pentru Spynews.ro.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest