Primul gest al lui Alex Leonte după ce au apărut imagini cu Theo Rose sărutându-se cu Anghel Damian!

 

Ce a făcut nepotul lui Nea Mărin după ce fosta iubită a anunțat public că este într-o altă relație.

 

Theo Rose și Alex Leonte nu mai formează un cuplu. Theo Rose a fost fotografiată sărutându-se cu Anghel Damian, pozele ajungând în spațiul public. Cântăreața a anunțat apoi pe rețelele de socializare că nu e vorba despre infidelitate, întrucât partenerul cu care a stat vreme de 5 ani știa despre relația pe care ea o avea cu regizorul producției în care va avea un rol.

 

”Reiese că relația mea cu Alex s-a încheiat, respectiv că altcineva a apărut în viața mea, lucruri adevărate, doar că lucrurile astea erau știute de către mine, Alex, familia și oamenii foarte apropiați de mine. Doar că noi am vrut să se întâmple cu discreție lucrurile astea, eu, mai degrabă, am vrut să se întâmple cu discreție, și să anunț eu la un moment dat că s-a întâmplat asta, ne-am despărțit. Nimeni nu a înșelat pe nimeni. Alex știa de existența lui Anghel. Noi am vorbit despre asta. Ne-am despărțit, în primul rând, pentru că lucrurile nu mai mergeau între noi, după care Alex a aflat de existența lui Anghel în viața mea, l-am pus în temă cu tot ce se întâmplă în viața mea în perioada asta, pentru că am zis că o să vorbim deschis””, a spus Theo Rose, pe pagina sa de Instagram.

 

Nepotul lui nea Mărin a considerat oportun să reacționeze după toate cele întâmplate. Astfel, el a șters toate pozele pe care le avea împreună cu artist ape rețelele de socializare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest