Prințul Harry ar fi fost bătut de fratele său William. Detalii din autobiografia care va fi publicată săptămâna viitoare

 

Prințul Harry povestește în autobiografia sa, „Spare”, cum fratele său William l-a atacat fizic, după ce relația lor s-a deteriorat în urma căsătoiriei mezinului cu actrița Meghan Markle, potrivit The Guardian.

Confruntarea verbală dintre cei doi ar fi escaladat, scrie Harry, până când William „m-a apucat de guler și (…) m-a trântit la podea”.

Aceasta este doar una dintre scenele șocante, despre care Harry a mai spus și că i-a provocat o rană la spate, fiind una dintre multele episoade de acest fel din autobiografia care va fi publicată în întreaga lume săptămâna viitoare. Este de așteptat ca această carte să pornească un scandal uriaș pentru familia regală britanică.

Titlul cărții provine de la o zicală din cercurile regale și aristrocratice care spune că primul fiu este moștenitorul titlurilor, al puterii și al averii, iar cel de-al doilea este doar o rezervă, în cazul în care primul născut pățește ceva.

„Spare” este un volum care descrie altercația celor doi frați cu stofă regală. Cei doi ar fi încercat să poarte o discuție civilizată, dar acest lucru nu a fost posibil și au ajuns să țipe unul la celălalt.

După schimbul de insulte, William ar fi spus că vrea să-și ajute fratele.

„Vorbești serios? Să mă ajuți? Îmi pare rău- așa se numește asta? Să mă ajuți?” a spus Harry. Comentariul l-a înfuriat pe William care s-a ținut după fratele său care a fugit în bucătărie.

„Willy, nu pot vorbi cu tine când ești așa”, a spus Harry, oferindu-i un pahar cu apă.

„A pus jos apa, apoi a venit spre mine. Totul s-a întâlnit atât de repede. Atât de repede. M-a apucat de guler, smulgându-mi colierul, și m-a trântit la podea. Am aterizat pe bolul câinelui, care s-a spart sub spatele mele, bucățile tăinfu-mă. Am stat acolo o clipă, amețit, apoi m-am ridicat în picioare și i-am spus să iasă afară”, povestește Harry despre acel episod mai puțin fericit.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest