Prințul Harry, dărâmat de moartea bunicii Elisabeta a II-a: „Este un loc pustiu acolo sus fără ea”

 

Prințul Harry, alături de Maghan Markle, i-au adus un ultim omagiu suveranei Regatului Unit.

 

Sâmbătă, la castelul Windsor, prințul și prințesa de Wales, William și Catherine, și ducele și ducesa de Sussex, Harry și Meghan, au apărut împreună pentru a le mulțumi miilor de oameni care se adunaseră acolo ca să-i aducă un omagiu Reginei Elisabeta a II-a a Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, decedată joi. A fost o apariție surprinzătoare, dat fiind că fiii lui Charles nu se afișaseză de ceva vreme în public.

 

Cei patru au petrecut alături de supușii Casei Regale mai bine de 40 de minute, fiind întâmpinați cu urale și aplauze. Tot momentul de la Castelul Windsor a fost unul cu adevărat emoționant pentru Prințul Harry, care a și fost consolat de cei prezenți acolo. Sprijinit de soția lui, Meghan Markle, Prințul Harry a vorbit despre tristețea profundă care a fost provocată de moartea bunicii sale, Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Ducele de Sussex a precizat îndurerat mulțimii de la castel că Windsor este acum pustiu fără bunica lui.

 

„Este un loc pustiu acolo sus fără ea”, le-a spus Ducele de Sussex celor care se aflau în afara Castelului Windsor, conform HelloMagazine. Totodată, acesta a mărturisit că a simțit prezența bunicii sale peste tot: „I-am simțit prezența în fiecare cameră în care a fost”.

 

William, Prinţul de Wales, moştenitorul tronului britanic, i-a adus un omagiu bunicii sale, Regina Elisabeta a II-a, într-o declaraţie publicată sâmbătă de Palatul Kensington. „Joi, lumea a pierdut un lider extraordinar, al cărui angajament faţă de ţară, regate şi Commonwealth a fost absolut. Se vor spune atât de multe în zilele următoare despre semnificaţia domniei sale istorice. Eu, însă, am pierdut o bunică. Şi, deşi voi plânge pierderea ei, mă simt totodată incredibil de recunoscător”, a transmis prințul de Wales.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest