Probleme de sănătate în familia lui Alice Cavaleru

 

Alice Cavaleru este activă în mediul online și le împărtășește fanilor momentele importante din viața sa. Așa s-a întâmplat și de această dată, când vedeta le-a povestit urmăritorilor de pe Instagram că fiica sa, Alegra, are probleme de sănătate și totul s-a petrecut în preajma sărbătorilor.

Este primul Crăciun de când a apărut în familia celor doi micuța Alegra. Sărbătoare a adus și probleme de sănătate pentru fiica lui Alice Cavaleru și a lui Vladimir Drăghia.

Într-o postare distribuită pe Instagram, vedeta le-a mărturisit fanilor că ultimele zile au fost mai complicate, căci Alegra este răcită. Deși Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia aveau planuri pentru Crăciun, cei doi le-au anulat și s-au ocupat de mezina familiei.

Vedeta a mai spus că micuța se simte mai bine, după trei zile în care gripa și simptomele asociate răcelii i-au dat mari bătăi de cap.

„Primul Crăciun al Alegrei a venit la pachet cu prima ei gripă: febră, planuri anulate și trei nopți nedormite, dar măcar e fără internare. Acum deja e mult mai bine și cred că pot spune că am sărit și hopul ăsta. Sper ca 2023 să vină cu sănătate și liniște pentru toată lumea”, a povestit Alice Cavaleru, într-o postare distribuită pe Instagram.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest