Probleme în mariajul dintre Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu: ”Mi-a zis că dacă scrie mai puțin de 24, divorțează!”

 

De la ce au pornit divergențele dintre cei doi. Prezentatorul TV a povestit totul în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani.

 

Dani Oțil obișnuiește să povestească, cu umor, în cadrul emisiunii pe care o prezintă la Antena 1 împreună cu prietenul lui Răzvan Simion, problemele pe care le întâmpină în căsnicia cu Gabriela Prisăcariu. Cei doi formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc și au împreună un băiețel, Luca Tiago.

 

Prezentatorul TV a povestit în această dimineață un nou episod din viața de familie împreună cu Gabriela. Cei doi s-au certat de la un lucru aparent banal și anume căldura din casă. Și asta pentru că au preferințe diametral opuse: în vreme ce Gabrielei îi place să fie foarte cald, Dani se simte mult mai confortabil atunci când sunt 20 de grade în locuință.

 

'Ce temperatură consideră o femeie că ar fi normală într-o cameră de om astfel încât să nu ți se usuce gâtul și să nu mori de cald? Aseară nu am mai putut, mi-a zis soția că ei îi explodează capul de frig, n-am mai suportat și am pus pe google: "Care este temperatura normală într-o cameră?'' și o să zică 20 de grade.

Păi la 20 de grade, soția mea pleacă în Berceni, cu copil, pisică și bonă. Mi-a zis că dacă scrie mai puțin de 24 de grade pe ăla, divorțează! '', a declarat Dani Oțil.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest