Programul Invită–un–Prieten livrează recompense către clienți și utilizatori noi (P)

 

Platforma de criptomonede lider în Europa a dublat recompensele la criptomonede pentru clienții noi și cei existenți care participă la programul său de recomandare Invită–un–Prieten.

Programul permite clienților Kriptomat să câștige o recompensă atunci când persoanele pe care le invită își creează conturi noi și încep să tranzacționeze pe platforma Kriptomat.

Decizia de a dubla recompensele programului de recomandare vine după ce bursa a primit un feedback pozitiv copleșitor în urma promoției, timp de o lună, cu recompense mărite temporar. Deoarece clienții și-au exprimat entuziasmul în răspunsurile lor, managementul Kriptomat a decis ca recompensele dublate să fie permanente.

Ajută–te în timp ce îi ajuți pe alții

În ceea ce privește programul de recomandare invită–un–prieten, utilizatorii Kriptomat primesc linkuri unice pe care le pot distribui pe scară largă prietenilor, colegilor și membrilor rețelelor sociale. Atunci când clienții noi creează conturi Kriptomat și încep să tranzacționeze folosind linkul de recomandare, vor câștiga Bitcoin de 20 de euro – la fel și clientul care a furnizat linkul de recomandare.

Pe lângă recomandarea platformei Kriptomat prietenilor și colegilor care ar putea fi interesați de criptomonede, Kriptomat sugerează clienților să rescrie semnăturile de e–mail pentru a include link–ul de recomandare, să invite membrii platformelor sociale precum Facebook și Reddit să câștige Bitcoin, să adauge link–uri de recomandare la profilurile Instagram și să partajeze link–ul de recomandare contactelor din LinkedIn. Nu există nicio limită a numărului de recomandări pe care fiecare client Kriptomat le poate face ca parte a programului de recomandare. Iar clienții Kriptomat pot să trimită acestă recomandare nu doar prietenilor și colegilor.

Noii clienți care creează conturi Kriptomat ca urmare a participării la programul Invită–un–Prieten își pot invita proprii prieteni să li se alăture pe platformă, câștigând recompense de 20 euro de fiecare dată când introduc un nou utilizator pe platforma Kriptomat.

Programul de recomandare face parte dintr-o suită de caracteristici Kriptomat care fac tehnicile avansate de investiții și de gestionare a portofoliului disponibile utilizatorilor care nu au experiență în tehnologia blockchain sau de investiții. Alte instrumente includ tranzacții automate, notificări de preț, achiziții recurente și KriptomatPay, o soluție pentru freelancerii, antreprenorii și influencerii care doresc să primească plăți cripto. Printre instrumentele business–to–business ale Kriptomat se numără widget–ul KriptoRamp pentru integrarea criptomonedelor și API–ul White Label Crypto Exchange pentru întreprinderi Web3 care doresc să înregistreze utilizatori.

Despre Kriptomat

Fondat în 2018, Kriptomat a revoluționat lumea criptomonedelor odată cu introducerea celei mai simple platforme din Europa. Kriptomat face finanțele digitale atât de simple încât toată lumea de pretutindeni poate avea acces la libertatea, corectitudinea și împlinirea pe care o reprezintă criptomonedele. Sute de mii de clienți din întreaga Europă și din 120 de țări din întreaga lume au încredere în Kriptomat atunci când cumpără, vând, schimbă, câștigă, distribuie, și investesc în criptomonede.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest