Propunere pentru Elon Musk de la Dani Oțil: „De ce nu ai cumpărat România?”

 

Îndrăgitul prezentator de la Neatza cu Răzvan și Dani i-a transmis un mesaj lui miliardarului, după ultima mare investiție făcută de acesta.

 

Înainte să vină pentru mega-petrecerea de Halloween la Castelul Bran, Elon Musk a fost protagonistul uneia dintre cele mai mari investiții și lovituri financiare pe plan global. Acesta a preluat rețeaua de socializare Twitter, după ce a plătit nu mai puțin de 44 de miliarde de dolari. După ce a cumpărat Twitter, Elon Musk a recurs la concedieri masive la vârful companiei. Printre cei îndepărtați de acesta se numără inclusiv directorul general Parag Agrawal, dar și Ned Segal și Vijaya Gadde, cărora compania trebuie să le plătească nu mai puțin de 187 de milioane de dolari drept compensații.

 

Mișcările îndrăznețe ale lui Elon Musk au surprins întreaga lume, dar și pe prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani. Dani Oțil a venit cu o propunere interesantă pentru miliardar, considerând că una dintre șansele de salvare ale țării noastre ar fi să fie cumpărată de către acesta.

 

”Elon Musk a cumpărat Twitter cu 44 miliarde de dolari. După care a dat afară câțiva oameni din conducere. Dar de ce nu ai cumpărat România?”, a întrebat Dani Oțil.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest