Provocarea terifiantă care a pus-o pe jar pe Melinda în America Express

 

Melinda, soția rapperului Puya, a trăit momente de panică în timpul unei probe la emisiunea America Express. Concurenții au fost legați de scaune, iar un alt participant le-a pus pe ei gândaci sau viermi. În timp ce majoritatea concurenților nu au avut probleme cu această probă, Melinda a fost copleșită de teamă și nu a putut face față. Ea s-a speriat în momentul în care a văzut că urma să i se pună pe umăr o tarantulă.

Ulterior, Melinda a povestit că a fost atât de speriată, încât a crezut că face infarct și a fugit cu scaunul după ea. Ea a refuzat să continue proba și a plecat cu soțul ei, fiind ultimii care au părăsit locul. „Pe mine nu mai puneți nimic, pentru că eu aveam impresia că fac infarct. Dacă mai stăteam puțin, chiar muream. După, mi-a luat foarte mult timp să mă calmez. Aveam inima în gât”, a declarat Melinda.

„Pentru că nu mă puteam dezlega, am fugit și cu scaunul după mine. Am făcut ca toate alea pe acolo (...) Ce tarantulă? Eu plec. Am crezut că fac infarct, la un moment dat (...) Pe mine nu mai puneți nimic, pentru că eu aveam impresia că fac infarct. Dacă mai stăteam puțin, chiar muream. După, mi-a luat foarte mult timp să mă calmez. Aveam inima în gât”, a spus Melinda

În contrast cu Melinda, alți concurenți, precum Cătălin Bordea și Jean Gavril, nu au avut probleme cu proba și s-au amuzat în timp ce le erau puse pe ei mai multe râme. Jean Gavril chiar a declarat că s-a relaxat atunci când a văzut că pe el i-au pus râme, deoarece le mai întâlnește la pescuit.

În concluzie, Melinda a trăit un moment de panică în timpul unei probe la America Express, iar această experiență a fost una dificilă pentru ea. În timp ce alți concurenți au trecut cu brio de această provocare, Melinda a simțit că nu mai poate face față și a decis să nu continue proba


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest