Pufeh s-a întins pe asfalt la America Express: „M-am simțit rău”

 

Momente de panică în Mexic, după ce influencerul a avut nevoie de îngrijiri, fiind în imposibilitatea de a continua probele.

 

Pufeh a dat emoții coechipierei Bruja, dar și trecătorilor, când s-a întins efectiv pe trotuar, cerând apă, fiind incapabil să mai continue în competiție. Au fost momente de panică, iar influencerul a vorbit apoi despre ce i s-a întâmplat. El a recunoscut că a fost speriat, pentru că nu i s-a mai întâmplat vreodată să nu se poată ridica și să nu mai audă nimic.

 

Pufeh a dat vina pe oboseala acumulată chiar dacă se afla în cea de-a doua zi la America Express, pe lipsa hranei, dar și pe stilul său de viață în care nu pune deloc accent pe sport, el mărturisind că atunci când vrea să se plimbe cheamă un taxi.

 

Am simțit cum se întuneca un pic. M-am simțit rău. Mi s-a uscat gura foarte tare, nu mai puteam să vorbesc. Când să pornim, mi s-au înmuiat picioarele. M-am întins efectiv pe trotuar. Toată lumea se uita la mine, toată lumea îmi zicea că sunt foarte alb la față. Nu mai puteam să mă ridic, nu mai înțelegeam nimic, nu mai auzeam. Mă uitam în gol. M-am speriat foarte tare. Niciodată nu am avut stările astea, atât de intense. Oboseală acută, nemâncat, toate gândurile (...) Eu mă plimb cu taxiul, nu fac sport niciodată”, a mărturisit Pufeh. Concurentul a avut nevoie de o perfuzie, dar finalul a fost fericit, întrucât și-a revenit și a putut să continue proba.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest