Puya s-a întors schimbat de la America Express. Cum i-a schimbat viața competiția

 

Puya, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști de la noi din țară, trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Melinda, femeia în brațele căreia și-a găsit adevărata fericire și care i-a dăruit trei fetițe.

În exclusivitate pentru Antena Stars, Puya a mărturisit că a fost greu și periculos la America Express, dar totodată frumos. Artistul i-a propus soției lui să participe împreună la emisiune pentru că și-a dorit să aibă un partener de nădejde, pe care să îl cunoască, dar mai ales să poată dormi împreună.

Puya spune că soția lui își dorea de multă vreme să fie întrebată dacă voia să participe la America Express. Cântărețul susține că a privit această propunere cu reticență la început pentru că nu ar fi aventurier.

„A fost și greu, a fost și frumos, a fost și periculos. (...) M-am gândit că nu o să vrea să vină, am zis așa mai mult cu jumătate de gură. Îmi trebuia un partener de nădejde, cineva pe care să-l cunosc și care să nu fie urât să dorm în pat cu el. (...) Eu am privit propunerea cu reticență pentru că nu sunt chiar așa de aventurier, să spun sincer. (...) Mie câteodată mi se face o imagine care nu mi se potrivește (...) Ea, de fapt, voia dinainte să o întreb”, a mărturisit Puya, pentru Antena Stars.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest