Puya și Melinda au dormit în casa unui vrăjitor: „Cu siguranță avea gânduri încurcate”

 

Rapper-ul a căutat să-și protejeze soția, atât de vietățile care mișunau prin casă, cât și de bărbatul care i-a cazat.

 

Puya și Melinda au ajuns în miez de noapte în casa unui vrăjitor pe Drumul Aurului de la America Express. Bărbatul le-a povestit celor doi cuncurenți că duce mai departe o tradiție de familie, tatăl său având anunite viziuni pe care le-a moștenit și el. Vrăjitorul era plin de tatuaje, iar în ochi a sărit o pentagramă și chipul lui Lucifer. Dar pânâ acolo, Puya a dat peste o vietate care i-ar fi putut înfricoșa soția.

 

”N-am vrut să o sperii și pe ea și am călcat gândacul pe care l-am văzut în casă. Au fost de treabă. El se trezea la 12, avea o casă mare, aranjată, bănuți și de bere, stătea bine”, a spus Puya.

 

Vrăjitorul le-a spus că deși are chipul lui Lucifer tatuat, el lucrează cu toți sfinții. Chiar dacă la început au fost surprinși de bărbat, în cele din urmă cei doi s-au arătat încântați de lucrul cel mai de preț de la America Express: că aveau un pat unde să doarmă!

 

”Scot și eu asta de la biserica (n.r crucea pe care o poartă la gât) și dacă tu o vezi, dă-te mai încolo. Nu părea un băiat rău, dar cu siguranță că avea gândurile încurcare. Bunică-mea spunea să nici nu-i zic numele lui Lucifer, dacă mai și spui tâmpeniile astea, să ne ferească Dumnezeu să fie adevărat, că nu te mai scapă…Mi-am cerut scuze și apoi m-am dus să dorm, nici nu mai conta în casa cui dormeam”, a spus Puya la America Express.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest