Puya și Melinda au făcut istorie la America Express! Cu ce au refuzat-o pe Irina Fodor!

 

În America Express, cazarea poate fi o provocare majoră: Puya și Melinda preferă să doarmă la un prieten decât să se bazeze pe oferta Irinei Fodor

În cadrul emisiunii America Express - Drumul Aurului, doi concurenți, Puya și soția sa Melinda, au făcut istorie prin refuzul ofertei de cazare oferite de prezentatoarea TV, Irina Fodor. Cei doi concurenți au preferat să se cazeze la prietenul lor Gabriel, chiar dacă au câștigat un loc de cazare în cadrul competiției.

În timp ce Dinu și Jean Gavril au găsit un loc de cazare la o familie, Puya și Melinda și-au asigurat cazarea înainte de joc, la prietenul lor Gabriel. „Am zis totuși să mergem cu Gabriel să nu mergem la cazare (...) Pentru că am câștigat, am primit un loc de cazare. Da, dar am refuzat, vrem să mergem la tine”, a mărturisit Puya.

Gabriel a fost foarte fericit că a avut ocazia să devină faimos prin faptul că a găzduit doi concurenți de la America Express. El a avut mare grijă să îi aștepte și să le ofere o cazare confortabilă. Soția artistului a explicat că au ales să își asigure cazarea înainte pentru că nu au crezut că se vor califica la joc.

Puya și Melinda formează o echipă puternică în cadrul competiției America Express - Drumul Aurului și au demonstrat că preferă să se bazeze pe prieteni și cunoștințe în momentele importante.

În concluzie, Puya și Melinda au refuzat oferta de cazare oferită de Irina Fodor pentru a petrece noaptea la prietenul lor Gabriel. Aceștia au demonstrat că preferă să se bazeze pe cunoștințe și prieteni, chiar și în cadrul unei competiții importante precum America Express - Drumul Aurului


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest