Puya și Melinda s-au certat la America Express: „Atitudinea ta spune ceva omului cu care vorbești”

 

Rapper-ul s-a arătat deranjat de modul în care soția sa a cerut ajutor localnicilor, disperată că nu găsește cazare. Unde au dormit în cele din urmă cei doi.

 

America Express a pus perechile participante în competiție în fața unor noi provocări. La fel ca toate celelalte cupluri, și Puya cu Melinda a trebuit să caute cazare în Mexic. Rapper-ul s-a arătat nu doar nemulțumit, ci chiar deranjat de modul în care soția lui cerea cazare, astfel încât în cele din urmă cei doi au ajuns să se certe.

 

Căutarea cazării a fost următorul obstacol pentru Puya și Melinda, astfel că aceștia au ajuns să se certe. Cei doi au nimerit să ceară ajutor de la oameni care nu aveau posibilitatea să le ofere un loc unde să doarmă. Vizibil deranjată de situație, Melinda a izbucnit în nervi la un moment dat, iar Puya a fost deranjat de atitudinea ei.

 

”Tu trebuie să înțelegi că și atitudinea ta spune ceva omului cu care vorbești. Dacă tu vii așa: Dă-mi, bă, cazare! Normal că și el reacționează la mimica și la felul cum ești tu. Relaxează-te, un pic. Gata, stăm aici, dar dacă te enervezi nu se întâmplă nimic”, i-a transmis Puya soției sale.

 

În cele din urmă, o familie din Mexic s-a îndurat de ei și le-a oferit paturile propriilor copii pentru o noapte. Cei doi și-au lăsat practic copiii acasă și în America Latină au ocupat paturile altor copii. Puya a reacționat: ”M-am simțit un pic prost rău de tot. După ce că ne-am lăsat copiii acasă, acum am luat și patul altor copii din altă țară! Ar trebui să fim închiși!”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest