Puya, șocat de ce se a aflat că se întâmplă în Mexic: „Împușcați, tăiați, băgați în saci”

 

Rapperul este conștient acum că Bucureștiul, atât de dezavuat în cântecele hip-hop, poate fi considerat un paradis în comparație cu localitățile din Mexic.

 

Puya și soția lui Melinda au aflat cât de periculoasă este viața în Mexic chiar de la localnici. Cei care i-au cazat le-au povestit celor doi o serie de întâmplări care pentru majoritatea românilor par desprinse din filme. Puya și soția lui au aflat cât de teribile sunt crimele care au loc în zona respectivă, unele chiar la câteva case de cea în care s-au cazat.

 

„Sunt două grupări care se bat între ele. Pe lângă faptul că cer bani de la toți comercianții de pe stradă, îi tâlhăresc gen taxe de protecție, ei se bat pentru teritoriu de droguri. (...) ”Am avut niște vecini care au fost împușcați, tăiați, băgați în saci”.”, a povestit Puya.

 

La fel de terifiată a fost și Melinda, soția lui Puya: „Șefa casei ne-a povestit că grupul ăsta criminal, după ce îi omoară, îi tranșează și îi lasă pe stradă, ca să vadă lumea și să le fie frică celorlalți. Povestea asta se întâmpla la vreo patru case de ea și noi suntem aici.”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest