Radu Bucura, primele declarații după ce s-a spus că el și Paula Seling au divorțat

 

Paula Seling și Radu Bucura ar fi divorțat după un mariaj de aproximativ 17 ani, scrie click.ro. Radu Bucura a declarat pentru aceeași sursă că el nu se mai ocupă de cariera cântăreței, artista are un nou manager, care a confirmat deja divorțul celor doi.

Cristian Stan e noul manager al Paulei Seling, el se ocupă acum de concerte și de toate aparițiile cântăreței. Contactat de Click, el a făcut declarații. „Eu mă ocup acum. Sunt Cristian Stan”, a spus el. Întrebat de reporter dacă Radu Bucura nu se mai ocupă de cariera Paulei Seling de la divorț, managerul a confirmat. „Da, este adevărat, corect”. Paula Seling, contactată de aceeași sursă, nu a comentat subiectul. „Sunt chiar în mijlocul unor repetiții, nu pot să vorbesc, sunați-mă peste trei ore. Mulțumesc”, a declarat vedeta, în timp ce Radu Bucura a dezvăluit că el și Paula Seling au încheiat colaborarea profesională, însă despre viața personală a preferat să nu ofere detalii.

„Da, este adevărat, nu mă mai ocup de activitatea Paulei, Cristi Stan se ocupă de concerte și tot ce este nevoie. Găsiți numărul lui pe site, puteți să sunați acolo să aflați tot ce aveți nevoie cu privire la activitatea profesională a Paulei. În rest, nu sunt interesat să comentez alte detalii, nu o să discut viața personală, detaliile din viața privată rămân private”, a declarat Radu Bucura, soțul Paulei Seling, pentru click.ro. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest