Radu Siffredi, noul iubit al Oanei Matache, răspuns pentru mama vedetei: „Nu este frumos să...”

 

Gina Matache a publicat o fotografie pe Instagram în care apare actualul iubit al fiicei sale. Interpreta de muzică populară a postat o poză cu Radu Siffredi la care a scris: „Aveți grijă ce psihiatru alegeți”.

După ce a văzut că mama iubitei sale l-a ironizat,  Radu Siffredi nu a stat cu mâinile în sân și a pus o fotografie la story, în care apare o doamnă care seamănă cu Gina Matache și apare în fața unui cabinet de psihologie. Cu această ocazie, tânărul a transmis și el un mesaj: „Aveți grijă”, făcând referire la comentariul făcut de mama Oanei.

În urmă cu puțin timp, Radu Siffredi a făcut un live, unde a vorbit despre postarea făcută de mama iubitei lui. Acesta s-a arătat nemulțumit de atitudinea Ginei Matache și i-a transmis un mesaj.

„În primul rând, nu este soacra mea pentru că trăiesc în concubinaj cu Oana. (…) Încerc și eu să mă descurc, sunt doar un rocker tatuat, după cum puteți vedea. (…) Cu multă stimă și respect, doamna Gina Matache s-a decis să posteze o poză cu mine pe Instagram, cu comentariul ”Aveți grijă ce psihiatru alegeți” (…) A filmat un telefon doamna Gina cu un alt telefon, nu se discută chestiilea asta, ea știe cu telefoanele, eu nu mă pricep. A postat două poze cu mine și o filmare cu mine (…) în care îmi înjuram și eu un prieten. Sunt tânăr, am 28 de ani doamna Gina, ce vreți să fac? Nu am voie să vorbesc cu…”, a mărturisit Radu Siffredi, conform spynews.ro

Actualul partener al Oanei Matache, spune că nu a întâlnit-o niciodată pe artistă și i-a transmis că nu este deloc politicos felul în care vorbește despre el.

„Nu am cunoscut-o niciodată, nu am văzut-o niciodată, văd că în poze este într-un fel, dar nici nu știu cum arată în realitate, adică dacă ar fi să o văd pe stradă pentru prima dată nu aș ști că este doamna Gina Matache (…) Nu ne-am cunoscut și nu este frumos să vorbiți așa despre mine”, a mai spus Radu.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest