Raluca Bădulescu a intrat într-o nouă relaţie şi iubește din nou: ”Există cineva în viața mea”

 

Raluca Bădulescu a oferit noi detalii despre divorțul de soțul ei. Decizia celor doi de a se despărți a șocat o țară întreagă, însă vedeta este mai împlinită ca niciodată, declarând, în repetate rânduri, faptul că această separare a fost hotărâtă de comun acord, iar relația dintre ea și Florin continuă și așa. Mai mult, jurata ”Bravo, ai stil” spune că se vede aproape zilnic cu bărbatul care i-a stat alături timp de 15 ani.

„Noi doi suntem cei mai buni prieteni din lume. Aceasta este o decizie, nu o veste tristă. Noi ne continuăm relația, pentru că suntem suflete pereche, suntem prieteni și vom rămâne mereu. El va rămâne mereu familia mea. Am luat-o pe drumuri separate de comun acord, tocmai pentru că ne iubim. Ne-am gândit noi, după 13 ani de căsătorie, că cel mai bine ar fi să rămânem cei mai buni prieteni și să ne refacem viața din punct de vedere sentimental cu alte persoane, dar rămânem familie. Asta ca să nu se mire nimeni dacă ne vede mereu împreună. Ne leagă o viață pe mine și pe Florin, este iubirea vieții mele.”, a declarat Raluca Bădulescu. 

Nici mult nu a trecut de când cei doi au semnat actele de divorț, că aceștia sunt implicați deja în noi relații. Vedeta nu a dezvăluit concret despre cine este vorba sau când s-au întâmplat aceste lucruri, însă spune că atât ea, cât și Florin și-au refăcut deja viața.

„Nu comentez încă dacă avem alte relații, dar pot să spun că există cineva și în viața lui, există cineva și în viața mea, dar tot cei mai buni prieteni rămânem, sunt 15 ani. Eu n-am regrete, în viață trebuie să faci ceea ce simți, fără regrete. Întrebarea ”ce-ar fi fost dacă” nu vreau să o trăiesc niciodată.  La mine ori e albă, ori e neagră și mi-e frică de regret. Prefer să fiu impulsivă. Dacă mi se face dor de el, vorbim la telefon și ne vedem aproape în fiecare zi. Am avut și o nuntă superbă. Nici eu nu credeam că va veni momentul acesta, dar e cea mai bună alegere pentru noi.”, a mai declarat Raluca. 
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest