Raluca Lăzăruţ este din nou gravidă

 

Raluca Lăzăruţ este din nou gravidă. Fosta vedetă TV s-a retras din viaţa publică după ce s-a căsătorit cuHorațiu Boeriu, alături de care are deja o fetiță în vârstă de doi ani, pe nume Gemma. Cuplul trăieşte în Statele Unite ale Americii, mai precis în Chicago.

„2022, anul în care îl cresc pe ce de-al doilea om, dar încă nu reușesc să îmi păstrez vreo plantă vie”, a scris Raluca Lăzăruţ pe Instagram.

Vedeta s-a adaptat foarte bine în America şi nu regretă deloc că a renunţat la cariera TV. „Ăsta chiar nu e un clișeu, țara asta îți oferă posibilități nelimitate, atâta timp cât ești bun în ceea ce faci și muncești mult! Aici nimic nu rămâne nerăsplătit și neapreciat, corectitudine, talent, modestie, generozitate, unicitate, hărnicie, implicare… oamenii văd, simt și reacționează ca atare. Mai mult decât atât, nu poți să sari etape, și atunci visurile nu mai sunt atât de greu de împlinit, ajung să fie o răsplată a muncii tale. Cam așa aș traduce eu țara tuturor posibilităților. Sunt foarte bine pe toate planurile, și o zic cu toată sinceritatea, conștientă fiind că sună searbăd și plicticos. Dar e adevărat, sunt într-o etapă în viață în care nu trebuie să fac niciun compromis. De niciun fel”, a dclarat Raluca Lăzăruț acum câţiva ani pentru VIVA!.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest