Raluca Macovei a rupt relația cu Adrian Neaga: ”Am rămas cu doi îngerași frumoși”

 

La final de an, vedeta a anunțat că s-a despărțit de fostul fotbalist cu care era împreună de 7 ani.

 

Șoc în lumea showbiz-ului românesc. Unul dintre cele mai sudate cupluri, cel format din Raluca Macovei și Rică Neaga, s-a destrămat. Cei doi erau împreună încă din 2015 și aveau doi copii. Anunțul a fost făcut chiar de Raluca, pe rețelele de socializare.

 

"Astazi se incheie pentru mine mai repede un an, un an ce a fost cu bune si rele, dar care nu m-a schimbat ca om deloc… Spre bucuria unora ce abia asteapta, anunt ca de astazi s-au incheiat 7 ani de relatie, dar din care sunt fericita ca am ramas cu 2 ingerasi frumosi !Va doresc un an nou linistit alaturi de toti cei dragi!", a fost mesajul făcut public de Raluca Macovei pe rețelele de socializare.

 

Raluca Macovei a oferit și pentru Spynews.ro o declarație în exclusivitate cu privire la rupture de Rică Neaga: "Nu o să vorbesc niciodată despre motivele despărțirii. Nu o să murdăresc niciodată prin nicio declarație numele și respectul unui om care a muncit ani de zile pentru asta! Nu îmi stă în caracter, iar tot ce pot să spun este La mulți ani tuturor și un An Nou Fericit!”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest