Raluca Moianu și-a pierdut tatăl și soțul în aceeași perioadă

 

Raluca Moianu a trecut printr-o tragedie care i-a marcat viața, iar prezentatoarea nu poate trece peste această durere. Raluca Moianu a rămas, și fără tată, și fără soț în aceeași perioadă, iar vedeta fost nevoită să se ocupe de creșterea fetiței și susține că acesta a fost motivul pentru care a reușit să meargă mai departe.

Raluca Moianu a declarat în exclusivitate la Antena Stars că a simțit că nu se mai poate ridica de la pământ și susține că fetița ei a fost cea care a făcut-o să își revină din șoc. După moartea soțului a decis să meargă cu ea în Columbia, locul în care a crescut.

''Te calcă trenul, se duce trenul și se întoarce peste tine. Nu e suficient că te calcă, mai vine și înapoi. Ai senzația că nu te mai ridici, dar când ai un copil indiferent cât ar fi de greu, te ridici de jos și zici: “Asta e! Trebuie să duc copilul mai departe”.

Mi-am luat copilul și am plecat în Columbia, acolo unde eu am crescut. A fost important să o știu echilibrată și să știe că eu sunt lângă ea. Durerea nu trece!'', a declarat Raluca Moianu, în exclusivitate, la Antena Stars.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest