Raluca Podea cere daune record de la Brigitte Pastramă: „Înainte de acest scandal aveam o imagine curată!”

 

Între actuala și fosta parteneră a lui Florin Pastramă nu este deloc liniște. Cele două femei se judecă de aproape 2 ani, iar magistrații au rămas în pronunțare.

 

În urmă cu doi ani, Raluca Podea și Brigitte Pastrană aveau un schimb dur de replici în cadrul Xtra Night Show, care a determinat-o pe brunetă, la vremea respectivă, să părăsească platoul. Scandalul și jignirile au continuat în mediul online, unde cele două femei din viața lui Florin Pastramă nu s-au menajat deloc. Apoi, povestea s-a mutat repede în sala de judecată, fosta lui Pastramă dând-o în judecată pe Brigitte pentru calomnie.

 

Raluca Podea a apreciat că imaginea sa nu doar a fost șifonată, ci alterată extrem de grav, cam de 100.000 de euro. Atât i-a cerut daune actualei partenere a lui Florin Pastramă. Procesul durează de aproximativ 2 ani, iar la ultima înfățișare, judecătorii au decis să amâne verdictul, care se preconizează că se va da, cel mai probabil la data de 7 octombrie, când este noul termen al acestuia.

 

”Nu vreau să comentez acest proces, continuă, e pe rol. Au fost acuzații grave, copilul meu a suferit. Am încredere că justiția română îmi va face dreptate. Înainte de scandalul cu ea, aveam o imagine curată, nu am apărut de mână cu vreun bărbat celebru, mi-am crescut singură fiul. Fiecare trebuie să plătească pentru ce face!”, a spus Raluca Podea pentru Ego.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest