Raluca Todea, declarații dure după ce a pierdut pe mâna colegilor: ”M-au făcut de toată rușinea”

 

Ultima ediție a sezonului 10 de la Chefi la cuțite a atins tensiuni la cote maxime atunci când Raluca Todea a izbucnit în nervi din cauza echipei alături de care a ales să gătească. După ce a acuzat-o pe Oxi că o sabotează, concurenta a fost dezamăgită de toți membrii echipei, despre care a spus că o fac de rușine și de faptul că are nevoie de bucătari adevărați.

Echipa lui Florin Dumitrescu a gătit sub multe momente de presiune, atunci când au pregătit meniul pentru finală. Dincolo de neînțelegerile cu Roxana Crudu, despre care a spus că a sabotat-o, Raluca Todea s-a declarat profund dezamăgită de echipa alături de care și-a ales să gătească, la începutul ediției.

Raluca Todea și-a acuzat colegii de echipă că au făcut-o de rușine și nu au demonstrat că sunt bucătari adevărați, ceea ce a stârnit un întreg scandal în timpul probei de gătit. Dezamăgirea Ralucăi a atins cote maxime atunci când și-a dat seama că Oxi continuă să o saboteze, motiv pentru care a izbucnit în plâns.

”În bucătăriile de renume se lucrează numai cu bucătari specializați, cei mediocrii nu au ce să caute acolo. Am ales să mă duc cu echipa roz și acum stau cu inima în gît că m-au făcut de toată rușinea”, a spus Raluca Todea.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest