Ramona Gabor, scandal cu Bianca Drăgușanu! Totul a plecat de la Gabi Bădălău

 

Ramona Gabor a avut o relație de 5 ani cu Gabi Bădălău, apoi a încurajat relația afaceristului cu Bianca Drăgușanu. Momentul când acesta a mers după iubita sa în Dubai, aflată la Ramona Gabor, apoi au plecat în vacanță în Maldive a fost apreciat și susținut de ea.

Se pare că atât Monica, cât și Ramona Gabor l-au sunat pe Gabi Bădălău când au venit în România și i-au cerut o întâlnire în 3. Bianca Drăgușanu nu a fost invitată să se alăture lor. Se pare că ruptura între ele două ar fi apărut după cererea unei întâlniri. Astfel, vedeta a rupt prietenia cu aceasta.

Bianca Drăgușanu a vorbit la Antena Stars despre viața sa alături de Gabi Bădălău. Cei doi au o relație frumoasă și au trecut peste toate problemele lor din trecut. Consideră că totul se va rezolva cu ajutorul lui Dumnezeu.

''Sunt bine, dar nu mai vreau să mai expun detalii din viața mea personală, pentru că orice spun se exploatează și sunt lucruri care, momentan, nu-mi fac bine și nu cred că mi-au făcut vreodată. Lucrurile astea cu care m-am expus.

Sunt ok, sunt bine, exact așa cum vreau să fiu. Îi sunt alături (n.r. Gabi Bădălau) mereu, asta este cel mai important, pentru că avem nevoie de liniște și toate lucrurile se vor rezolva. Nu am făcut niciun fel de plan (n.r. vacanță) important este să fim sănătoși, să avem încredere în Dumnezeu, pentru că sunt sigură că lucrurile se vor rezolva”, a spus Bianca Drăgușanu pentru Antena Stars.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest