Ramona Olaru a apelat la prietenii virtuali pentru a-și rezolva problemele cu mașina: „Ajutați-mă cu o direcție”

 

Asistenta TV se confruntă de ceva vreme cu o serie de probleme cu mașina din dotare. Nu mai vrea să meargă la reprezentanță, așa că a cerut o mână de ajutor din partea fanilor de pe internet.

 

Ramona Olaru este activă pe rețelele de socializare și-și ține mereu la curent urmăritorii cu mai tot ce i se întâmplă în viața de zi cu zi. Faptul că i s-au aprins martorii în bord nu putea fi trecut cu vederea. Asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani le-a transmis prietenilor virturali problema pe care o întâmpină și le-a cerut acestora să-i dea o mână de ajutor.

„Na, bravo, că s-au aprins. Câte să se mai aprindă. Le-am lăsat să se stingă. Acum unde mă trimiteți exact să repar toate aceste lucruri, pentru că nu mai vreau să stau la reprezentanță, că parcă o țin cam mult. N-aș vrea să o las foarte multă vreme, deci, dați-mi o idee unde să mă duc să fac aceste chestii, ce trebuie, uleiul, de frâne...sunt aici niște chestii. Ajutați-mă cu o direcție”, a spus Ramona Olaru, pe Instagram.

 

Nu e prima oară când Ramona Olaru are probleme cu mașina. Și în urmă cu o lună era fix în aceiași poziție, cerând sfaturi pe net. „Am roțile la mașină lăsate, dezumflate de vreo cinci, șase zile, de când sunt pe răceala asta. Oare mai funcționează sau trebuie să mă opresc să le pun puțină presiune? Cred că totuși trebuie să mă opresc să rog pe cineva să mă ajute aici la benzinărie. Apoi se lasă de tot și se taie cauciucurile”, a spus Ramona Olaru pe InstaStory la timpul respectiv.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest