Ramona Olaru a fost cerută de soție de Cătălin Cazacu

 

Cererea în căsătorie s-a petrecut în Mykonos, Grecia, acolo unde au plecat în vacanță Ramona Olaru și Cătălin Cazacu. Amândoi sunt în culmea fericirii și sunt hotărâți să petreacă o viață împreună.

Cătălin Cazacu a planificat această cerere în căsătorie până la cel mai mic detaliu. Motociclistul și-a dorit să se întâmple într-un loc special, așa că a așteptat până când au plecat în această vacanță.

Ramona Olaru este foarte activă pe rețelele sociale și își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă nou în viața ei. Nici de această dată nu s-a ascuns și a împărtășit cu urmăritorii săi vestea logodnei.

„Ok! Am spus DA!”, a scris Ramona Olaru pe Instagram, atașând, desigur, și dovada.

Ramona a primit un inel superb, cu diamante și piatră roșie, exact așa cum și-a dorit. Vedeta își dorea de multă vreme să fie cerută de Cătălin Cazacu și chiar își alesese inelul de logodnă de câteva luni. Spunea, pentru Antena Stars, că a pus ochii pe o bijuterie de 18.000 de euro. Așteptarea a meritat, iubitul Ramonei i-a cumpărat inelul roșu cu rubin african și diamante.

„Le-am probat pe toate și când am ajuns la cel mai scump i-am făcut o poză și o filmare și le-am pus pe Instagram, să se vadă. (…) Mie mi-a plăcut cel roșu, cu rubin african și cu diamante. (…) Lui îi trebuie dirijare în tot ce face, dar face, nu zice nu. (…) Ăla chiar era un inel frumos de purat pe mâinile astea frumoase. Fă tot posibilul și fă-mă fericită, dacă sunt eu fericită și tu ești fericit. (…) Nu vrea să se fure mireasa pentru că e puțin zgârcit și nu vrea să plătească pentru mine celor ce mă fură”, a declarat Ramona Olaru, în urmă cu aproximativ trei luni, pentru Antena Stars.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest