Ramona Olaru, despre ce nu ar ierta niciodată vedeta în relaţia cu Cătălin Cazacu: "Doar nu esti fraier să pierzi o...”

 

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru formează un cuplu de câteva luni bune, iar cei doi nu se feresc să ofere detalii despre relația lor. Asistenta de la "Neatza cu Răzvan și Dani" a fost cea care a făcut câteva declarații despre relația pe care o are cu partenerul ei de viață. Iată ce nu ar ierta niciodată Ramona Olaru!

Ramona Olaru a mărturisit în exclusivitate la Antena Stars că partenerul ei de viață nu este romantic, însă cu siguranță nu i-ar fi plăcut acest lucru. Asistenta TV susține că nu ar ierta niciodată înșelatul, iar lucrul care o enervează cel mai tare este minciuna.

''Cătălin este...cred că dacă i-ai aprins niște lumânări pentru o seară romantică se uită ca săracul în traistă, dar el ar vrea să fie. Nu poate să fie siropos, însă nu mi-aș dori să fie așa. Nimeni niciodată nu ar ierta dacă ar fi înșelat, oricum dacă ajunge un om să facă acest lucru înseamnă că acolo unde a fost nu a fost neapărat fericit sau împlinit și nu este doar vina lui dacă că te-a înșelat.

Pe locul doi este că nu suport să mă mintă cineva cu absolut nimic, nu neapărat ceva foarte important. Am o problemă foarte mare cu chestia asta, dar el asta făcea înainte. Doar nu ești fraier să pierzi o femeie ca mine.'', a declarat Ramona Olaru, în exclusivitate, la Antena Stars.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest