Ramona Olaru, după escapadă din sudul Italiei cu Cătălin Cazacu: "M-am distrat de toți banii lui”

 

Asistenta TV de la Neatza cu Răzvan și Dani și partenerul ei au fost în weekend în sudul Italiei. Cum s-au distrat cei doi.

 

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au fost în weekend într-o escapadă în Italia. Cei doi au închiriat o mașină pentru a putea să viziteze cât mai multe orașe pitorești din această parte a lumii. Astfel, au fost în Sassi di Matera, zonă cunoscută pentru vechile locuințe rupestre ce taie respirația. Alberobello este o altă locație în care frumoasa blondină și logodnicul ei au ajuns în scurta vacanță în Italia.

 

La Neatza cu Răzvan și Dani, Ramona Olaru a făcut dezvăluiri din vacanța în care a fost împreună cu Cătălin Cazacu. Asistenta TV și-a obișnuit deja telespectatorii de la Antena 1 cu umorul său specific, iar asta s-a întâmplat și de această dată. Vedeta împreună cu logodnicul ei, Cătălin Cazacu, s-au bucurat de momente frumoase într-o vacanță, în Italia.

 

''Cel mai frumos. M-am distrat de toți banii lui. A fost senzațional, mai mult decât mă așteptam și mai mult decât am plănuit. Am alergat, tocmai din acest motiv am luat mașină și am vizitat cât am putut de mult în trei zile(...). M-am distrat, a fost superb.'', a declarat Ramona Olaru la Neatza cu Răzvan și Dani.

 

Pe rețelele de socializare, asistenta TV a postat fotografii din vacanță, în care a și descris, de altfel, cum se simțea: „M-am bronzat mai mult decât mi-aș fi dorit și vremea este mult mai caldă decât se anunța și decât ne așteptam. Este vreme de plajă, cred că sunt 26-27 de grade. M-am despuiat puțin că altfel nu o să mai pot merge la plimbare. Beau un vin rece, în mijloc aici, sus la Mattera. E ceva senzațional”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest