Ramona Olaru, în lacrimi, în direct: „Cei mai importanți bărbați din viața mea”

 


Ramona Olaru, pe care o cheamă și Nicoleta, a fost surprinsă de colegii săi, Răzvan și Dani, după ce aceștia i-au îndeplinit una dintre cele mai mari dorințe, chiar de ziua ei de nume. Asistenta TV a izbucnit în lacrimi după ce, în timp ce prezenta rubrica meteo, s-a trezit cu zăpadă artificială în platou, gest care a emoționat-o foarte tare, pentru că își dorea foarte tare să ningă.

„Încă o dată, cei mai importanți bărbați din viața mea, din ultimii ani, au făcut posibil ca dorință mea să se împlinească. Vă iubesc! Sunteți cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat! Toată echipa!”, a scris Ramona Olaru pe Instagram.

„E o perioadă emoționantă în viața mea, poate e de la zodie, poate e de la faptul că suntem în preajma sărbătorilor sau poate e pentru că am fost puternică mult timp, iar corpul cere eliberare și astfel , lacrimile îmi pornesc din orice!  Spun atat: Sunt binecuvântată și mulțumesc universului pentru tot ce traiesc si mi se intampla in fiecare zi! Am oameni minunati in jurul meu care au grija sa imi faca zilele frumoase, am cativa prieteni care sunt acolo orice ar fi! Muncesc si fac ce imi place iar acest lucru imi aduce implinire in tot si toate ! Si mai am si doua pufosenii acasa care au grija de sufletul meu. Incerc sa multumesc mai des tuturor celor mentionate mai sus si fie ca pe unde ne-om intalni sa va dau si voua din energia mea atat cat suntem in aceasta viata si cu siguranta si in alta cand va fi!”, a adăugat ea.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest