Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au recunoscut ce se întâmplă în relația lor

 

Majoritatea cuplurilor recunosc că se confruntă cu probleme în relație, iar printre ei se numără și Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, care au ales să le împărtășească cu telespectatorii la Antena Stars. Pentru cei doi a venit momentul adevărului, însă cu umor și râsete, așa cum și-au obișnuit fanii de mult timp.

Se pare că pe Ramona o deranjează lipsa ordinii din mintea iubitului ei, în ciuda faptului că în casă acesta păstrează ordinea. Asistenta TV a profitat de acest moment pentru a-l întreba unul dintre lucrurile care o deranjează la Cătălin.

”De ce ești în casă ordonat și în cap împrăștiat? Pe mine asta mă omoară cel mai des, dar...N-am ce să fac, nu pot să îl schimb, atâta s-a putut”, a spus Ramona Olaru.

După ce Ramona Olaru și-a exprimat nemulțumirea, a venit rândul lui Cătălin să dezvăluie ce o enervează cel mai tare la iubita lui. Așadar, acesta nu a stat pe gânduri și a împărtășit cu telespectatorii că Ramona știe cum să îl enerveze.

”Dacă tot suntem la momentul adevărului, mă deranjează că este printre puținii oameni, dacă nu singurul om, care știe exact ce butoane să-mi apese ca să...știi momentul acela când simți că te urci pe tavan? În momentul acela, ea vine și îmi apasă butonul și trec prin tavan. Are toate butoanele, știe exact ce să facă, când să facă și să mă enerveze”, a spus Cătălin Cazacu.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest