Randi, mesaj de revoltă pe rețelele de socializare

 

Randi a avut un mesaj dur pe rețelele de socializare. Acesta consideră că oamenii oferă prea ușor acces la viețile lor private, apoi se întreabă de ce nu mai au intimitate. Artistul a decis să facă mai multe schimbări în timpul ultimei vacanțe.

Randi se numără printre cei mai cunoscuți și apreciați artiști din industria muzicală, el având ani de carieră în spate. El este urmărit de un public numeros și pe rețelele de socializare, unde mai împărtășește momente din viața sa.

 În timpul ultimei vacanțe, acesta a transmis pe contul său de Instagram un mesaj neașteptat. Vorbește despre paradoxul în care oamenii oferă prea multe informații din viața lor privată, apoi devin revoltați când sunt urmăriți sau rămân, de tot, fără intimitate și trebuie să-și expusă toată viața. Astfel, lumea actuală i se pare tât ilogică, cât și amuzantă.

”Paradox: oamenii dau share vieții lor personale pe toate platformele și apoi devin paranoici și revoltați că sunt urmăriți, controlați și rămân fără intimitate. Trăim într-o lume pe cât de ilogică, pe atât de amuzantă”, a scris Randi pe rețelele de socializare.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest