Raoul, în lacrimi după moartea mamei sale: "O văd și o simt”

 

Raoul a mărturisit în exclusivitate la Antena Stars că este primul Crăciun fără mama lui și este destul de dificil să treacă peste pierderea celei mai dragi ființe. Raoul a petrecut sărbătorile alături de frații lui, asta pentru că a vrut să aibă familia aproape de el.

Raoul a izbucnit în lacrimi atunci când a vorbit despre mama lui și artistul a mărturisit în exclusivitate la Antena Stars că este un subiect destul de dureros pentru el.

''Sunt foarte multe lucruri pe care eu mi le-am luat din foarte multe locuri. Spațiul în care eu locuiesc trebuie să fie unul primitor pentru mine, asta înseamnă culori calde. Din păcate este primul Crăciun fără mama și ăsta este un subiect cât se poate de dureros. Am avut parte de atenția și de dragostea mamei mele și e dureros.

Mi-am dorit foarte tare să vină frații mei și să fim împreună de Crăciun, poate ca să ne fie mai ușor că mai bine nu are cum să ne fie. Ea și-a dorit foarte mult ca noi să fim uniți. Sunt foarte emoționat, cred că cel mai tare îmi lipsește dimineața de Crăciun.'', a declarat Raoul, în exclusivitate, la Antena Stars.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest