Răsturnare de situație în cazul morții lui Nosfe! Anunțul oficial al Poliției: „S-a relaționat cu medicul legist…”

 

Ce s-a întâmplat în casa lui Nosfe în noaptea de sâmbătă spre duminică. Anunțul autorităților despre decesul artistului.

 

Vestea morții lui Nosfe a fost dată de către membrii trupei Șatra Bentz, al cărui co-fondator a fost, și a venit ca un fulger asupra sutelor de mii de fani. Mai ales că artistul avea doar 37 de ani. „Cu regret și durere vă anunțăm ceva ce nu ne-am fi dorit să vă anunțăm niciodată. Fratele nostru NOSFE a plecat dintre noi azi noapte. Ne aflăm într-o situație delicată și procesăm cu greu pierderea. Orice gând bun și orice susținere morală ajută enorm. Momentan e tot ce putem comunica. Te iubim, frate! Somn senin și trecere lină”, a fost mesajul celor de la Șatra B.E.N.Z.!

 

Nosfe s-a stins la doar două ore după ce a coborât de pe scenă, în propria casă. El a căzut fulgerător și nu a mai prezentat semne vitale, drept pentru care soția sa, Mădălina a alertat autoritățile, care, în urma apelului la 112, s-au prezentat la reședința familiei din Balotești.

 

Echipajul medical a fost însoțit de polițiști, aceștia din urmă emițând un comunicat în care au anunțat că trupul neînsuflețit al artistului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Ilfov pentru autopsie.

 

„La data de 16 octombrie a.c., în jurul orei 3:26, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că, soțul acesteia a căzut în imobilul de domiciliu, din Balotești, și nu mai reacționează. Imediat, polițiștii orașului Otopeni s-au deplasat la fața locului, pentru efectuarea activităților din competență, unde au identificat persoana în cauză, respectiv un bărbat în vârstă de 37 de ani. De asemenea, la fața locului s-a deplasat și un echipaj medical, care a constatat decesul bărbatului respectiv. S-a relaționat cu medicul legist, care s-a deplasat la fața locului, iar după examinarea medico legală externă, trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Ilfov, pentru efectuarea necropsiei”, a transmis Poliția Ilfov într-un comunicat.

 

Cazul a fost preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, în cauză fiind deschis dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmărirea penală fiind efectuată sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest