Răsturnare de situație în ediția de ieri: Chef Scărlătescu a câștigat marele premiu al jocurilor din culise, adunând cele mai multe amulete

 

Ediția de aseară Chefi la cuțite a fost lider de piață pe segmentele de public comercial și urban. Astfel, conform datelor oferite de Kantar Media, la nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 54 de ani, Antena 1 s-a situat aseară, în intervalul de difuzare a emisiunii Chefi la cuțite (20:26 – 23:50), pe primul loc, cu 7.7 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 26.1%, urmată de ProTV, cu 6.4 puncte de rating și o cotă de piață de 21.5%. Și pe tronsonul întregului public urban, emisiunea de la Antena 1 a fost lider de audienţă, cu 6.8 puncte de rating şi 18.7% cota de piată, postul de pe locul doi, ProTV, înregistrând atunci 6.1 puncte de rating și 16.9% cotă de piață. În minutul de aur 21:39, peste 1,6 milioane de telespectatori au urmărit jurizarea Chefilor Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Aseară, confruntarea Chefilor a fost cât se poate de intensă pe toate fronturile. Lupta pentru amuletă, care i-a provocat să gătească folosind un ingredient inedit, ouă de emu, a generat momente extrem de tensionate între Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu. Victoria i-a aparținut lui Chef Bontea, care a preparat un mousse de ciocolată cu un plating spectaculos, adjudecându-și astfel cea de-a șaptea amuletă. Cum Florin Dumitrescu deține 6 amulete, iar Cătălin Scărlătescu adunase, până la acel moment, doar 3 amulete, Chef Bontea s-a bucurat de primul loc în clasament – dar pentru puțin timp. Înfruntarea din culise a răsturnat clasamentul, în ediția de ieri desfășurân-du-se cel din urmă joc cu premii în jetoane. Astfel, după ultimul joc de culise, darts, marcat, de asemenea, de tensiuni provocate de adrenalina competiției, Florin Dumitrescu a fost desemnat câștigătorul partidei – dar numărătoarea jetoanelor strânse în total l-a plasat pe locul fruntaș pe Cătălin Scărlătescu. El a obținut astfel marele premiu al întrecerii din culise: bomba cu cinci amulete. Așadar, în acest moment, Chef Scărlătescu are 8 amulete, Chef Bontea deține 7 amulete, iar Chef Dumitrescu a adunat 6 amulete.

Spectacolul ediției de ieri a fost completat de prezența inedită în platoul jurizării a unui grup de statui vivante reprezentându-i pe Sherlock Holmes, Agatha Christie și Leonardo da Vinci. Artiștii sosiți de peste hotare i-au provocat astfel pe Chefi să treacă de la jurizarea pe nevăzute la cea... pe nemișcate. Tot aseară, artistul What’s UP a făcut show nu doar la bancul de lucru, cu modul său de a frăgezi carnea de vită, ci și în fața juraților, cărora le-a cântat versuri scrise pentru fiecare în parte. Surprizele sezonului 10 Chefi la cuțite continuă lunea, marțea și miercurea viitoare, de la 20:30.


 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest