Răsturnare de situație între Walter Zenga și Raluca! Au fost sau nu despărțiți vreodată: „A pus o ea o postare cu noi, dar...”

 

Uite divorțul, nu e divorțul! Walter Zenga și Raluca s-au sucit! După luni întregi de confuzie, în ceea ce povestea lor de dragoste, românca ambițioasă și italianul orgolios au spus adevărul despre căsnicia lor! Au fost sau nu despărțiți vreodată?

Raluca și Walter Zenga formează un cuplu de mai bine de 15 ani! Și spunem că „formează” pentru că potrivit surselor din presa italiană, cei doi nu s-au despărțit niciodată, ci din contră, sunt mai fericiți ca niciodată.

Invitat în cadrul unei emisiuni TV din Italia, celebrul sportiv a infirmat toate zvonruile precum că s-ar fi despărțit de mama copiilor său, explicând că speculațiile au pornit de la o postare de pe social media a soției sale, pe care aceasta a șters-o la scurt timp după.

„Nu suntem deloc despărțiți. Nu. Clar sunt cu Raluca. A pus ea o postare în legătură cu noi pe care a șters-o după 8 ore.”, a spus Walter Zenga, în cadrul unei emisiuni TV.

Cum i-a luat Raluca apărarea lui Walter Zenga, după ce a fost acuzat că nu este un tată bun

Situația devine și mai controversată, după ce recent, Walter Zenga a fost acuzat de unul dintre copiii săi dintr-o relație anterioară că nu ar fi un tată bun. În apărarea lui a sărit Raluca ce a ținut să își spună părerea cu privire la această situație.  

''Eu aş vrea să vorbesc doar despre copiii mei, pentru că în trecutul lui eu nu eram... dar nu găsesc corect faptul că opinia publică l-ar putea judeca pe Walter ca fiind un tată care nu se implică sau că ar fi un tată rece, distant, care nu are grijă de copiii lui. Doar pentru asta îmi permit să intervin acum. Cu copilaşii noştri mici, de 8 şi 11 ani, el a fost mereu un tată perfect'', a spus Raluca Zenga la un post de televiziune din Italia, potrivit Telekom Sport.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest