Răzvan Simion, despre relațiile amoroase ale fiicei lui: "Copii mari, probleme mai mari"

 

Răzvan Simion este un tată mândru. Are doi copii, pe Ianca care face 18 ani vara aceasta și pe Tudor. Prezentatorul matinalului ‘’Neatza cu Răzvan și Dani’’ recunoaște că este conștient de faptul că timpul a trecut și este chiar și el surprins de calmul de care dă dovadă. Cum procedează acesta când vine vorba de relațiile amoroase ale fiicei lui de aproape 18 ani.

Răzvan Simion și fiica lui, Ianca, au o relație specială și asta se vede cu ochiul liber. Cei doi se înțeleg de minune, iar Răzvan Simion spune că este foarte relaxat în ceea ce privește relațiile amoroase ale fiicei lui. El spune că nu se aștepta să fie atât de deschis în privința acestui aspect și chiar Ianca i-a spus că este surprinzător de calm.

''De ce să nu îmi vină să cred că am copiii așa mari? Ce mi i-a făcut altcineva? Asta e o unitate de măsură a experienței pe care o ai tu în viață. Faptul că ți-au crescut copiii și problemele s-au schimbat. Se spune: copii mici, probleme mici, copii mari, probleme mai mari. Eu nu am avut nici probleme mici, nici probleme mari cu ei. Acum e adevărat că avem în vară majoratul, avem chestii. Sunt incredibil de evoluat spiritual pentru ce mă gândeam eu că o să fiu. Sunt foarte docil, chiar aș putea spune, fără să fiu prost în a aprecia relațiile ei. Eu mă gândeam, când era ea mai micuță, că o să fac ca toți dracii, dar nu. Sper să mă țină chestii asta. Chiar ea mi-a zis că sunt surprinzător de calm”, a povestit prezentatorul TV pentru EGO.ro.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest