Răzvan Simion i-a adus un ultim omagiu lui Alexandru Arșinel

 


Marele actor s-a stins din viață la spital și a lăsat în urmă o durere imensă. Alexandru Arșinel a reușit să ajungă la inimile publicului de-a lungul timpului alături de regretata Stela Popescu și se bucure de fiecare dată telespectatorii cu umorul lor specific.

Răzvan Simion a mărturisit în cadrul ediției de astăzi de la Neatza cu Răzvan și Dani că a participat la o emisiune alături de Stela Popescu și Alexandru Arșinel. Prezentatorul TV i-a adus un ultim omagiu marelui actor.

''Mă mulțumește gândul că pot să aduc un omagiu unor oameni pe care i-am cunoscut acum foarte mulți ani, cu mine, Dani și Vlăduț. Am fost la o emisiune care se numea “Sare și piper” cu Stela Popescu, atât de dragă nouă, cea care a plecat acum ceva timp. Și cu Alexandru Arșinel, el se prezenta “Alexandru Parșivel”, avea un moment de intrare.

Prima noastră emisiune de gen, făceam echipă atunci cu Laura Stoica. Am învățat să nu mai judecăm oamenii după activitățile pe care le au ca pământeni în locurile astea si sa-i judecam pentru ce lasă în urmă. În viața pierdem ani, iar la moarte cerșim clipe. A plecat ieri Alexandru Arșinel…'', a declarat Răzvan Simion în platoul de la Neatza cu Răzvan și Dani.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest