Răzvan Simion, în lacrimi la iUmor! „Moș Crăciun vine la miezul nopții, dar când intră el spune, Neața!”,

 

Cunoscutul prezentator TV al matinalului de la Antena 1 a trecut prin momente de mare încărcătură emoțională la roastul fiicei lui, Ianca.

 

Ianca, fata lui Răzvan Simion, a fost pe scena iUmor unde a făcut un roast destinat tatălui ei. Nu doar prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani a fost impresionat, dar și jurații Delia și Costel. Atunci când a văzut că fiica lui vine pe scena iUmor, Răzvan Simion a rămas fără cuvinte. Prezentatorul tv nu se aștepta ca fiica lui să îl ia la roast.

  

”Relația mea cu tata este una foarte bună, este prietenul meu cel mai bun, persoana care mă susține în tot ce fac. El mă susține cel mai mult, mai ales cu facultatea în perioada asta. Când eram mică tata mă ducea la pian, tata mă ducea la balet și îmi făcea coc. Aș putea spune și că este prietenul meu cel mai bun, dar este și foarte protectiv. E altă persoană acasă. Deși pare că e foarte vorbăreț și foarte glumeț, acasă este într-o liniște totală. E foarte tăcut și foarte analitic și foarte sensibil. Tind să cred că suntem la fel pe partea asta, pentru că mereu mă gândeam că nu sunt ca el...”, au fost o parte dintre mesajele transmise de Ianca Simion.

 

Apoi a împărtășit un moment intim din viața de familie, iar Răzvan Simion nu a mai rezistat emoțiilor și i-au dat lacrimile: ”Mai știi când te-ai deghizat în Moș Crăciun? Eu eram copil și mi se părea că tati nu e acolo la deschisul cadourilor, dar dacă mă întreabă cineva cum arată Moș Crăciun, mi-e ușor să îl descriu. E slab, cu ochii blânzi, și are un defect profesional. Vine la miezul nopții, dar când intră el spune, Neața!. Tati, sunt aici pentru că te iubesc, pentru că ești eroul meu și pentru că oriunde ești aș vrea să fiu și eu. Ești cel mai bun tată pe care l-aș putea avea în viața asta și nu aș vrea altul în oricare altă viață, viitoare sau trecută”, a spus fiica prezentatorului tv.

 

 

În timp ce Cheloo i-a spus lui Răzvan Simion, cu zâmbetul pe bune că are o fată pe care nu o merită, Delia a mărturisit că momentul a fost unul cu totul și cu totul emoționant. ”Mă bucur că ai o fată, nu o meriți.” , a spus Cheloo. ”Un moment cu adevărat emoționant. I-a luat a roast sentimentele și l-a răscolit și l-a făcut varză. Și pe mine m-a făcut varză, și pe Costel... ”, a spus Delia.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest