Reacția Adrianei Bahmuțeanu, după ce a fost felicitată de Silviu Prigoană pentru logodnă!

 

La finalul lunii iulie, Adriana Bahmuțeanu și-a legat destinul cu noul ei partener, George, în biserică.

 

După cinci săptămâni de relație, Adriana Bahmuțeanu a decis să facă pasul cel mare și să se logodească, în biserică, cu noul ei partener, George Restivan, cel care din 1999 locuiește în Statele Unite ale Americii, unde are afaceri imobiliare. Logodna a luat prin surprindere întregul showbiz românesc, dat fiind faptul că a fost una fulger.

 

Silviu Progoană, tatăl băieților Adrianei Bahmuțeanu, cel care s-a căsătorit și recăsătorit în repetate rânduri cu prezentatoarea TV, i-a transmis acesteia un mesaj de felicitare după pasul important făcut în viața ei. „Îi urez Casă de piatră! Să fie sănătoasă și să se bucure de viață. Asta și-a dorit, asta a găsit! Sper ca de data asta a și nimerit!”, a mărturisit Silviu Prigoană, pentru impact.ro.

 

La scurt timp după reacția lui Silviu Prigoană, Adriana Bahmuțeanu a ținut să îi mulțumească fostului ei soț pentru urările de bine pe care i le-a transmis, după ce a făcut un pas important alături de iubitul ei, George Restivan. „Îi mulțumesc lui Prigoană pentru urări!”, a spus Adriana Bahmuțeanu, pentru click.ro.

 

Adriana Bahmuțeanu și Georghe Restivan și-au legat destinele după cinci săptămâni de relație, fiind vorba despre o logodnă fulger. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul prezicătoarei Carmen Harra.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest