Reacția Andreea Bănică după ce Austria s-a opus aderării României la Schengen

 

Austria a fost singura dintre cele 27 de țări membre UE care s-a opus aderării României la spațiul Schengen. De îndată ce a citit știrea, Andreea Bănică a fost revoltată și a decis să ia măsurile care îi sunt la îndemână împotriva Austriei. Iată ce va face celebra cântăreață!


Artista se afla în drum spre un concert, soțul ei fiind șoferul de data aceasta. După ce a observat că drumurile din țara noastră nu s-au schimbat cu mult față de anii 2000, Andreea a ținut să-și exprime poziția față de votul dat de Austria împotriva aderării României la Schenghen.

Astfel, revoltată și dornică să ia măsuri, cântăreața a decis că de azi nu va mai alimenta la benzinăriile grupului austriac OMV și nici nu va mai ajuta turismul din Austria cu vacanțe la ski în celebrele lor stațiuni montane.

„De astăzi nu mai alimentez la OMV și nici la ski nu voi mai merge în Austria. Singura țară care s-a opus aderării Schengen a României. Asta e ce pot să fac eu. Voi ce veți face?”, a întrebat Andreea Bănică în cadrul postării.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest