Reacția lui Carmen de la Sălciua în scandalul sexual în care e implicat preotul Visarion Alexa: „Biserica noastră Ortodoxă e pusă la colț”

 

Cântăreața, femeie foarte credincioasă, și-a sărbătorit ziua de naștere pe muntele Athos.

 

Numeroase vedete și-au exprimat opiniile vis-à-vis de scandalul sexual în care subiectul principal este preotul Visarion Alexa. Acesta a fost acuzat de mai multe enoriașe de agresiune sexuală. Carmen de la Sălciua are o versiune proprie privitor la acest situație, fiind de părere că se încearcă astfel denigrarea Bisericii Ortodoxe.

 

''Mi se pare că se pune o mare presiune pe creștini, Biserica noastră Ortodoxă e pusă la colț, jignită, denigrată de unii care își doresc Căderea Ei! În acest caz... sunt prea mică să mă pronunț! De dat cu piatra suntem mulți...dar fără păcat câți suntem?'', este de părere vedeta.

 

Carmen de la Sălciua este o creștină practicantă, dedicând mult timp apropierii de divinitate. Dovadă este și faptul că și-a sărbătorit ziua de naștere pe Muntele Athos, acolo unde a fost însoțită de partenerul ei, Marian Corcheș. Chiar dacă femeilor le sunt interzise anumite locuri din acest epicentru al ortodoxiei, Carmen de la Sălciua a decis să meargă în acest pelerinaj și a vizitat doar locurile unde intrarea a fost permisă și pentru femei.

 

Despre experiența avută pe Muntele Athos, Carmen de la Sălciua a scris pe rețelele de socializare: „Aș fi vrut să rămână o taină ce am trăit în acest pelerinaj, dar cu toate acestea nu m-am putut abține să nu postez câte ceva. (...) Am vrut să îmi sărbătoresc ziua pe tărâmul Credinței Ortodoxe: Athos! M-ați întrebat dacă am intrat pe munte. Femeilor nu le este permis să intre. Singura stăpână a muntelui este Maica Domnului. Grupul de femei ... am vizitat mănăstirile la care am avut acces și cea mai mare bucurie am avut-o pe mare, când a coborât Gheronda din munte cu Brâul Maicii Domnului, la care ne-am închinat!”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest